İzmit Hali’ne Girişler Artık Daha Kolay

İzmit Meyve ve Sebze Haline girişler, 17 Şubat Pazartesi günü itibari ile Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden yapılacak

Salim Dervişoğlu Caddesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 Ocak ayında genişletilip duble yol olarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Salim Dervişoğlu Caddesi çalışmalarının bitirilmesinden sonra İzmit Meyve ve Sebze Halinin girişi değiştirildi. Hale girişler 17 Şubat Pazartesi günü itibari ile Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden yapılacak.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR YENİ KAPIDAN YAPILACAK

Yoğun çalışmalar sonrasında hizmete açılan Salim Dervişoğlu Caddesi ile İzmit Meyve ve Sebze Haline ulaşım kolaylaşıyor. Hale ulaşmak isteyen araçlar, Salim Dervişoğlu Caddesi hal önündeki ışıklardan yeni yapılan bağlantı yolunu kullanarak giriş yapabilecek. Hale girişler yeni yerinden 17 Şubat Pazartesi gece 03.00 itibari ile başlayacak.

15 Şub 2020 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.