İzmit Belediyesine Kızdı Kamyonunu Yaktı

İzmit Belediyesine kızan esnaf Ahmet Karaman kamyonunu ateşe verdi

16.00 sıralarında Yahya Kaptan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Kamyonetine yüklediği meyve ve sebzeleri satarak geçimini sağlayan Ahmet Karaman’a, uzun yıllardır satış yaptığı noktada İzmit Belediyesi tarafından bu yıl satış yapılmasına izin verilmedi.

Yol kenarına park ettiği kamyonetiyle satış yaptığı sırada, İzmit Belediyesi ekipleri Karaman’ın yanına gelerek kamyonetini kaldırmasını istedi. Bir süre zabıta ekipleriyle tartışan Karaman, kamyonetinde bulunan benzinle kamyonetinin kasasında bulunan meyve ve sebzeleri ateşe verdi. Kamyonet bir anda alevler içerisinde kaldı.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri geldi, itfaiye ekipleri yanan meyve ve sebzeleri kamyonete sıçramadan söndürdü.

Polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen Ahmet Karaman, “Allah sizin belanızı versin. Allah sizi kahrı perişan eylesin. Size ekmek verdim, size oy verdim. Garibanım ekmek teknem bu ne istiyorsunuz benden. Ben garibanım gariban. Ekmek parası kazanıyorum burada. Garibanın tezgahına mı kaldınız? İzmit'i mi gülümsetiyorsun siz Allah sizi kahrı perişan eylesin, alın şimdi sizin olsun” diye bağırdı. Olayın ardından Ahmet Karaman, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

05 Haz 2020 - 16:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.