İthalat Zorlaşıp Yerli Üretim Desteklenecek

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Kocaeli TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu katıldığı yayında şunları söyledi:

“Önümüzdeki dönemde yerlilik noktasında biraz daha yol katedeceğimizi biliyoruz. Geçen bayram öncesi Sayın Maliye Bakanımız Oda Başkanlarımızla biraraya geldiğinde de ithalatı biraz daha zorlaştıracağını ve yerli üretimi destekliyeceği noktasında devletin aldığı kararı bizimle paylaşmış oldu. Dünya Örgütüne ve Avrupa Birliğine attığımız imzalarımız var. O imzaların karşılığını yapma durumdayız. Rusya, Çin gibi çok fazla ticaret açığı verdiğimiz ülkelerin ürünlerini de ülkemize alırken bir takım ek vergiler gibi tedbirler alacağız.”ifadelerini kullandı.

30 May 2020 - 18:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.