İlk Temsilcimiz Sahne Aldı

TFF 3.Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Belediye Derincespor bugün oynanan 3.hafta maçında Kemerspor 2003 konuk etti.

Bugün saat 16:30’da başlayan maçta temsilcimiz Belediye Derincespor rakibi Kemerspor 2003 karşısına şu ilk 11’le çıktı: Sercan Uslu, Recep Akkemik, Yiğitali Bayrak, Melih İnan, Koray Baykara, Yunus Özdemir, Arda Kürşat Kaya, Bahtiyar Yıldırım, Aykut Aslan, Enes Çetin, Muhammet Fatih Yıldırm.

Temsilcimiz maçın ilk yarısını kartsız geçmeyi başarırken rakip Kemerspor 2003 ise bir futbolcu değişikliği yaptı ve bir de sarı kart gördü. Rakip Kemerspor 2003’de futbolcu değişikliği Şiyar Kepir’in oyundan çıkması ve Berkay Arslan’ın oyunu girmesiyle gerileşirken sarı kartı gören isim de Semih Hatipoğlu oldu. İlk yarıda gol sesi çıkmazken takımlar 0-0’lık sonuçla devre arasına girmiş oldular.

Maçın ikinci yarısında temsilcimiz Belediye Derincespor futbolcu değişikliği hakkını kullandı ve Arda Kürşat Kaya oyundan çıkarken yerine Özkan Toprak girdi. Maçın 59.dakikasında temsilcimizin futbolcularından Yiğitali Bayrak sarı kart gördü. Dakikalar 67’yi gösterdiğinde temsilcimiz ikinci oyuncu değişikliği hakkını da kullandı ve oyundan çıkan futbolcumuz Melih inan olurken giren futbolcumuz ise Cihan Hilal oldu. Bu kez dakikalar 70’i gösterdiğinde ise sahada Kemerspor 2003 için değişik işareti geldi. Kemerspor 2003’te çıkan futbolcu Baran Basut olurken giren oyuncu Samet Alp oldu. Dakika 80 bu kez temsilcimizde Koray Baykara sarı kartı görüyor. 82.dakikada Kemerspor 2003 son oyuncu değişikliği hakkını kullandı ve Fahri Genç oyundan çıktı, Onur Okan oyuna dahil oldu. Kemerspor 2003’ün bu hamlesine temsilcimizde 83.dakikada yapılan Yunus Özdemir, Tahsin Arslan değişikliği ile karşılık verildi. Uzatma dakikalarında ise temsilcimiz futbolcularından Muhammet Fatih Yıldırm sarı kart gördü. Dakika 90+5’de ise temsilcimiz Koray Bayraktar’ın gördüğü ikinci sarı karttan dolayı 10 kişi kalıyor. Maçta gol olmazken temsilcimiz bu maçtan 1 puan alarak sahadan ayrılıyor.

Bu maçın ardından temsilcimiz Belediye Derincespor puanını 7’ye yükselti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

14 Eyl 2019 - 18:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.