İl Sağlık Müdürlüğü'nden Teşekkür Ziyareti

2018 yılında İl Sağlık Müdürlüğünden emekli olan sağlık personellerine yönelik teşekkür töreni gerçekleştirildi.

Ülkemizin farklı illerinde ve Kocaeli Sağlık Müdürlüğünde uzun yıllar görev yapan; Ali Kavas, Medine Aşkar, Nevin Ayyıldız, Yüksel Korkut, Ayşe Bayhan, Tuncay Durmuş, Mehtap Güneytepe ve Songül Öncüler’e yönelik emeklilik teşekkür töreni 19 Aralık Çarşamba günü Ertuğrul Gazi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, başkanlar, başkan yardımcıları ve sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen teşekkür plaketi takdim töreninde duygusal anlar yaşandı.

Ergüney “Büyük Bir Aileyiz”

Kocaeli’ de sağlık çalışanları olarak çok büyük bir aile olduklarını belirten Ergüney “Sizler ülkemizin birçok ilinde, kurumunda ve bu müessesede yıllarca hizmet verdiniz. Artık emekli oldunuz ama yine de topluma faydalı hizmetler vereceğinizi biliyoruz. Toplumdaki değeriniz devam ediyor. İnsanlar sizlerle tecrübelerinizden faydalanmak için görüş alışverişi yapıyor ve düşüncelerinizi önemsiyorlar. Sizlere emekli olduktan sonrada çok ihtiyacımız var. Güzel bir çalışma ortamından emekli olmak ve topluma faydalı olmak büyük bir mutluluk. Kurumumuz ilimizdeki en saygın kurumlardan ve huzurlu bir ortamımız var. Herkes işini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor ve elinden gelen çabayı gösteriyor. Bu da hizmetlerimize ve kamuoyuna memnuniyet olarak yansıyor” dedi.

Kamu hizmetlerinin çok yüksek manevi değere sahip olduğunu söyleyen Ergüney “Hepimiz faniyiz ve bu koltuklar kimseye kalıcı değil. Hizmet etmek bir bayrak yarışı gibidir. Önemli olan milletimizin ve devletimizin baki olması, ülkemizin daha iyi yerlere gelmesidir. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Gerçekleştirmiş olduğunuz hizmetler için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyor ve bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Karşılıklı güzel temennilerin sunulduğu programdan dolayı memnuniyetini dile getirerek onurlandıklarını ifade eden emekli personellere teşekkür plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimimin ardından program sonlandı.

20 Ara 2018 - 11:23 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.