İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtılacak

Uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için temin edilen tabletler, yarın saat 11.00'de Körfez Ticaret Odası'nda düzenlenen törenle Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve 4 Oda Başkanın katılımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yarın düzenlenecek olan törenle teslim edilecek.

Uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için; Körfez Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile yarın Saat 11:00’de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve 4 oda başkanın katılımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tablet teslim töreni ve basın açıklaması gerçekleştirilecek.

25 Oca 2021 - 10:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.