İç Transferde Gündem Gökdeniz Bayraktar

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez gerçekleştirdiği basın toplantısında takımın genç ve başarılı oyuncusu Gökdeniz Bayraktar ile henüz anlaşma sağlanamadığını dile getirdi.

Gökdeniz Bayraktar ile henüz anlaşma sağlanamadığını ifade eden Başkan Üzülmez o süreci de anlattı :

Üzülmez, “Önümüzde bir Gökdeniz olayı var. Bizim futbolcularımızla anlaşmamız primlerini maç sonu ödüyorduk her takımda olduğu gibi maç başlama öderken ben önüme listeyi aldım her futbolcu ne kadar oynuyor baktığımda Gökdeniz hatırı sayılır primler aldığını gördüm. Ama baktım maç başı parasında Gökdeniz yok. Bence de bu durum haksızlıktır. Ben de hemen çağıralım dedik Gökdeniz’i. Çağırdık uzun vadeli anlaşma yapalım dedik. Babası ilgileniyormuş. Babasını aradık. Ne yazık ki biz sizin muhattabınız değiliz dendi. Sizin muhatabınız Murat Erdoğan’dır dedi. Biz de menajeriyle görüşmeye gittik. Biz Gökdeniz’i kazanmak istediğimizi söyledik ifade ettik. Ancak bize bir dosya ileteceğini söyledik. Gökdeniz 19 yaşında bir çocuk. Bize bir teklif sunun ileriki sezon için dedim. Ben de gittim Gökdeniz’e önümüzdeki sezon için üst düzey bir teklif verdim.” İfadelerini kullandı

1 MİLYON 200 BİN İSTENDİ

Sözlerine devam eden Üzülmez, “550 bin liraya yakın para kazanacağı bir teklifi sunduk ama komik bir şeymiş gibi elinin tersiyle itti bana. 1 milyon 200 bin TL gibi rakamlarla gelebileceğini söyledi ben sinirlendim biraz. Gökdeniz’in artık Kocaelispor’da oynayacağının rakam olarak çok zor olacağını söyledi. Biz de Gökdeniz’i yetiştirme bedeli karşılığında Kocaelispor’da kalmasını istiyoruz. Feridun kardeşimiz bekleneni veremeyince Gökdeniz’e böyle bir fırsat oldu. Ama böyle bir sürprizle karşılaştık. Sezon başında anlaşmışlar biz de şaşırdık. Olaya duygusal bakmıyoruz. Duygusal baksaydık o menejerin ayağına gitmezdik. Babasının o davranışlarına da farklı bir şekilde tepki verirdik. Ancak bize Gökdeniz’in bu şartlarda oynayamayacağını söylediler. Biz de hala bizim sözleşmeli futbolcumuz olduğunu, yetiştirme bedeliyle Gökdeniz’in kalmasını sağlayacağız. Bize bir bedel teklif edilecekse de, bize kabul edebileceğimiz bir teklifle gelebilirlerse satabiliriz.” İfadelerini kullandı.

KULÜBE GELEN TEKLİF YOK

Bize vereceğiniz bedeli söyleyin bedel tatmin ediciyse kamuoyunu bilgilendiririz gereğini yaparız diyen Üzülmez, “Bizim de b planımız olmalı olmadı çekeriz kamptan alt yapıya göndeririz. Kcaelispor kazanmayacaksa kimse kazanmasın. O zaman biz de Gökdenizi Kocaelispor’u maksimum menfaat sağlayacak ve karşılayacak bir teklif olursa düşüneceğiz. Blöfte olabilir. Kulübe gelen hiçbir teklif yok şimdilik. Babası be menajeri vasıtasıyla çocuk devre dışı bırakılmış. Gökdeniz’in Kocaelispor’la hiçbir sıkıntısı yok.” Dedi.

23 Ara 2019 - 12:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.