Honda'dan Çalışanlarına Önemli Uyarı

Honda Türkiye, Tuzla-Orhanlı Sanayi Bölgesinde çıkan yangın sonrası çalışanların bir uyarı açıklamasında bulundu .İşte o açıklamanın detayları:

Değerli Honda Türkiye Çalışanları ;

Tuzla Orhanlı Organize Sanayi Bölgesi’nde bir yangın çıkmıştır. Söndürme çalışmaları devam etmektedir. Yangının bir kimya fabrikasında olmasından dolayı çevreye zehirli nitelikte gazlar yaydığı ve dumanların İzmit bölgesine doğru yayıldığı

haberlerde belirtilmektedir. Özellikle bu bölgelerde yaşayan çalışanlarımızın açık alanlarda çok fazla bulunmamaları ve Cuma günü yağması beklenen yağmurdan kaçınmaları tavsiye edilir. Farklı bir gelişme ya da bilgi olması durumunda sizlerlepaylaşılacaktır.

Saygılarımızla,

18 Eyl 2019 - 18:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.