HAYATİ YAZICI YARIN KOCAELİ'DE

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının “En Kolay, En Güvenli Ticaret” vizyonu doğrultusunda “Kolay Ticaret, Büyük Türkiye” hedefi projesi kapsamında gerçekleş...

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının “En Kolay, En Güvenli Ticaret” vizyonu doğrultusunda “Kolay Ticaret, Büyük Türkiye” hedefi projesi kapsamında gerçekleştirilen tanıtım toplantısı Başiskele`deki The Ness Hotel`de gerçekleştirilecek. Gümrük alanında geliştirilen yeni projenin tanıtımını yapacak olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, program öncesi saat 09.30- 10.30 arası otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek.

BAKAN`IN GÜNDEMİ YOĞUN Bütün gün ilimizde kalacak ve ziyaretlerde bulunacak olan Bakan Yazıcı`nın programı yoğun. Bakan yazıcının ilimizdeki programı şöyle: Saat 09.30-10.30 arası basın mensupları ile kahvaltı, saat 10.30-12.30 arası “Kolay Ticaret, Büyük Türkiye” proje tanıtım sunumu, saat 13.00-14.00 arasında Yeniköy`de bulunan Serbest Bölge ziyareti, saat 14.00-15.00 arası AK Parti İl Başkanlığına ziyaret, saat 15.00-15.30 arası Kocaeli Tasiş Mağazası açılışı, saat 15.30-16.00`da KOTO ziyaret, saat 16.00-17.00 arasında Kocaeli Sanayi Odası ziyaret edecek olan Yazıcı, akşam saat 18.00`da AK Parti İzmit İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılacak. Yazıcı, toplantı sonrası ilimizden ayrılacak. BAKAN YILDIZ GELMİYOR AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığının destek verdiği, Enerji Verimliliği Derneği tarafından başlatılan Enerji ve Tamii Kaynaklar Bakanlığı ile Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı`nın projelendirdiği “Enerji Hanım” ve “Evdeki enerji tasarrufu ve enerji verimliliği” konulu toplantıya katılacağı açıklanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara`daki yoğun programı nedeniyle saat 14.00`de Sabancı Kültür Merkezi`de yapılacak toplantıya katılmayacak. Toplantıya davetli olan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit hazır bulunacak.

28 Mar 2013 - 11:58 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.