Hatice Teyzenin Tek İsteği Türk Bayrağıydı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden bayrak talep eden 85 yaşındaki Hatice Fidan teyzenin bahçesine göndere montajı yapılıp, şanlı Türk bayrağını göndere çektiler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından talebi karşılanan Kandıra'nın Teksen köyünde ikamet eden Hatice teyze yaklaşık 25 yıl önce eşini kaybetmiş. Yıllardan beri hayat mücadelesine devam Hatice teyze zamanını ibadet ederek ve bahçede çalışarak geçirdiğini belirtti. Yaratana şükretmeyi ve sabırlı olmayı herkese telkinde bulunan Hatice Teyzede yaşın getirdiği hastalıklar var.

“BÜYÜKŞEHİR BENİ YALNIZ BIRAKMIYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin aracını gören Hatice teyze, bayrak getirildiğini duyunca ağlayarak; “Yıllardan beri bayrak özlemi çekiyorum, evin önüne bayrak asmak Türk'ün şerefini İslam'ın nurunu göklerde dalgalandırmak onurumuzdur” dedi. Büyükşehir Belediyesi Gönül Kazan sıcak yemek projesinden de faydalanan Hatice Teyze; 'Büyükşehir beni yalnız bırakmıyor. Yemeğimi de getiriyor. Getirenden de pişiren de Allah razı olsun. Ben mutluyum. Bana bakıyorlar' dedi.

29 Eki 2020 - 14:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.