Hat 310 İle 3 İlçeye Kolay Ulaşım

Büyükşehir Belediyesi Dilovası Gebze ve Darıca ilçeleri arasında hat 310 ile adeta mekik dokuyor.

Hat 310 İle 3 İlçeye Kolay Ulaşım
Haber albümü için resme tıklayın

3 İLÇE ARASINDA KÖPRÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.nin işletmesini yürüttüğü toplu taşım araçları vatandaşlar tarafından sevilerek kullanılıyor. Dilovası Gebze ve Darıca ilçeleri arasında ulaşım sağlayan hat 310 da bu sevilen araçlarından biri olarak göze çarpıyor. 3 ilçenin merkezine giden ve ilçelerin neredeyse tüm önemli bölgelerine ulaşan hat 310 vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. 3 ilçe arasında köprü vazifesi gören hat 310 vatandaşların mağduriyetten kurtarıyor ve bölgede ulaşım hizmetini en iyi şekilde gerçekleştiriyor.

HER GÜN 32 SEFER GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağdur olmadan güvenle ve rahatça gitmek istedikleri noktalara gitmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Her turunda 55 kilometre yol yapan hat 310 otobüsü günde 32 sefer yapıyor. Her gün Dilovası Gebze ve Darıca ilçelerinde ikamet eden vatandaşlara hizmet sağlayan UlaşımPark gelen olumlu geri bildirimler doğrultusunda vatandaşların memnuniyetini sağlıyor.

ŞEHRİN ÖNEMLİ NOKTALARINA ULAŞIM

Gebze garajının önemli hatlarından biri olan hat 310 şehir merkezlerinin içinden geçerek bu bölgede ikamet eden vatandaşlara ulaşım hizmeti sağlıyor. 3 ilçenin de içinde yer alan Gebzede Fatih Devlet Hastanesi Dilovasında Dilovası Devlet Hastanesi Darıcada ise Darıca Farabi Devlet Hastanesine vatandaşların ulaşımını aktarmasız olarak sağlıyor. Ayrıca Gebzede bulunan Marmaray tren istasyonlarına da uğrayan hat 310 sevilerek tercih edilen hat konumunda bulunuyor.

19 Ağu 2019 - 13:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.