Hamza bebek için 3 Milyon topladı

İzmitli İş Adamı Umur Şirin SMA hastası Hamza bebeğin annesiyle başlattığı canlı yayında 700 bin TL toplamıştı. Hafta sonunda başlattığı ikinci yardım kampanyası ile toplamda 3 milyona yakın para toplamış oldu.

Bahçecik’te yaşayan Raif ve Şeyma Abdoljoud çifti SMA hastası bebeklerinin tedavisi için Amerika’ya gitmesi gerekiyor. Daha önce Hamza’nın tedavisi için bir ayda 1 milyon dolar toplanmıştı. İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve yaptığı yardımlar ile bilinen Umur Şirin daha önce başlattığı "Hamza Yaşasın" kampanyasıyla 700 bin tl topladı. Şirin, instagram üzerinden başlattığı kampanya ile bir nebze de olsa Hamza bebeğe ve ailesine umut olmuştu. İkinci kez başlattığı kampanya ile bu sefer toplamda 3 milyona yakın para toplamış oldu.

Tartışmalara yol açan ve ünlülerin de başlattığı milli piyango geliri varlık fonuna değil sma hastalarına verilsin konusu üzerine başlattığı kampanya dan toplamda 3 milyon tl toplamış oldu.

İş Adamı Umur şirin deyim yerinde ise tüm Kocaeli'yi ayağa kaldırarak Hamza bebek için seferber oldu. Avrupa ülkelerinde de yaşayan İzmitli yurttaşlar uHamza bebek için açılan canlı yayına katılarak bağışta bulundular.

04 Oca 2021 - 10:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.