HALK OTOBÜSÜNDE YANKESİCİLİK...

Kocaeli’nde bir halk otobüsünde meydana gelen olayda, yaşlı bir yolcuyu gözlerine kestiren ve sıkıştırarak cebinden 3 bin 335 lira parasını çalan 2 ya...

Kocaeli’nde bir halk otobüsünde meydana gelen olayda, yaşlı bir yolcuyu gözlerine kestiren ve sıkıştırarak cebinden 3 bin 335 lira parasını çalan 2 yankesiciden biri yakalandı.Diğeri ise aranıyor.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi ile Sekapark arasında çalışan halk otobüsüne binen Atilla V(66) isimli şahıs, arabadayken yanına yaklaşan ve kendisini sıkıştıran 2 şahısın araçtan inmesinin ardından, şüphelenerek cebindeki parayı kontrol etti. Üzerinde taşıdığı 3 bin 335 liranın olmadığını görde. Hemen polise giderek şikâyette bulundu.Polis mağdurun bindiği halk otobüsünü belirleyerek içeride bulunan kameraları inceledi. Olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen Kemal U(42) ile Hüsnü D.isimli şahıslar tespit edildi.Kemal U İzmit ilçesinde yürüyüş yolu üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Diğer şüpheli Hüsnü D.ise aranıyor

11 May 2013 - 11:00 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.