GOODYEAR YİNE DURUŞA GEÇİYOR

Goodyear Lastik Fabrikası bir kez daha duruşa geçiyor. Fabrikada daha önce 22 günlük duruş kararı alınmıştı. İlk etapta 5 günlük duruşun ardından çalı...

Goodyear Lastik Fabrikası bir kez daha duruşa geçiyor.

Fabrikada daha önce 22 günlük duruş kararı alınmıştı. İlk etapta 5 günlük duruşun ardından çalışmaya başlayan fabrika ikinci duruşu 22 Şubat Cuma günü yapacak. Büyük bir ihtimalle ay sonuna kadar fabrika çalışmayacak. Üçüncü duruşta ise 22 gün tamamlanacak.

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, 22 günlük duruşun 13 gününü işverenin karşıladığını, geriye kalan 9 günün ise aylara yayılarak tahsil edileceğini söyledi.

18 Şub 2013 - 16:56 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.