Gönül'den İKM'ye Ziyaret

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit Kent Merkezi’ni (İKM) ziyaret etti.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sel Gönül, İKM Başkanı Murat Öztürk ve yönetimini ziyaret etti. Dernek binasında gerçekleşen görüşmede başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da eşlik etti. Gerçekleşen görüşmede değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Vatandaşımızın istemediği projeyi yapmayacağız. Başladığımız işleri de vermiş olduğumuz süre içerisinde bitirme gayretinde olacağız.” dedi.

BAYRAĞI YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Seçim sürecinin başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Başta iki dönem boyunca İzmit için taş üstüne taş koymuş, alın teri dökmüş Sayın Nevzat Doğan’a teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı, bizler de bayrağı devir aldığımız yerden daha yukarıya taşıyacağız. Hiçbir zaman ben yaptım oldu demeyeceğiz. İzmit’i beraber yöneteceğiz derken, kimseye lütufta bulunmuyoruz. Aksine, her vatandaşımızın fikrine ihtiyacımız olduğu gerçeğini ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.

HAKTAN, HUKUKTAN AYRILMAYACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden Gönül, “Vatandaşın istemediği projeyi yapmayacağız. Başladığımız işleri de vermiş olduğumuz süre içerisinde bitirme gayretinde olacağız. Eskiyi koruyarak yeniyi inşa etmemiz lazım. Her mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceğiz. Hem anne hem de bir mimar olarak İzmit’te kimseyi kırmadan, incitmeden, kucaklayan bir yaklaşımla, herkesin başkanı olacağız. Şeffaf olacağız, haktan, hukuktan ayrılmayacağız. Kendi kaynağını sağlayan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

13 Şub 2019 - 18:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.