Gönül'den Girişimci Kadınlara Müjde

Kocaeli’de 50 farklı iş kollarında faaliyet gösteren iş kadınları ile buluşan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, girişimci kadınlara birçok müjde verdi.

Gönül'den Girişimci Kadınlara Müjde
Gönül'den Girişimci Kadınlara Müjde
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Kadın Gelişim Akademisi Projesi kapsamında 50 farklı iş kollarında faaliyet gösteren iş kadınları ile buluştu. Gerçekleşen programda kadınlara birbirinden farklı birçok müjde veren başkan adayı Gönül, “Kendi işini yapmak isteyen girişimci kadınlarımız için kolaylıklar sağlayacağız” dedi.

KREŞ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Kocaeli Kadın Akademisi’nin organizasyonunda olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkanı Sibel Gönül, “Konu kadın olunca benim duyarsız kalmam mümkün değil. Her daim kadınlar için çalışan bir siyasetçi oldum. Kadın iyi olduğunda aile de toplum da iyi olur. Kadınların her alanda güçlü bir şekilde var olması gerekir. Kadınların yerel yönetimlerde farkındalığı çoktur. Artık kadınların bakış açıları ve görüşleri şehir yönetiminde olacak. Çalışan kadınlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu konulardan birisi kreş desteğidir. Her mahallemizde geleceğimiz olan çocuklarımız için kreşler açacağız. Öğretmenleri de sizin bildiğiniz, tanıdığınız, içinizden biri olacak. Sizler önereceksiniz, maaşını da bizler ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

KOLAYLIK SAĞLAYACAĞIZ

Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Kendi işini yapmak isteyen girişimci kadınlarımız için kolaylıklar sağlayacağız. Evinde üretim yapmak isteyen kadınlarımıza da yine bir kolaylığımız var. Kadınlarımızın hepsi becerikli. İnternet sitesi kuracağım ve bu sitede kendi fiyatlarınızı koyacaksınız. Ürünleriniz satıldığı zaman hesaplarınıza paralarınızı göndereceğiz. Bir iş yeri kadın çalıştırır ise sigorta primleri kademeli olarak işverenin yerine devlet tarafından ödeniyor. İstihdam merkezleri kurarak danışmanlık kapsamında neyi nasıl yapabileceğiniz gibi konularda sizlere yol göstererek kurumlar arası bağlantı oluşturmaya da teşviklere ulaşma konusunda da yardımcı olacağız.” ifadelerini kullandı.

22 Mar 2019 - 16:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.