Gölcükspor’da Kötü Gidiş Devam Ediyor

Gölcükspor, Türkiye Futbol Federasyonu 3Lig maçında Karabey Belediyespor A.Ş.’ye konuk oldu. Kırmız-Siyah’lı ekibimiz rakibi karşısında ağır bir mağlubiyet aldı.

Kırmızı-Siyah’lı şehrimiz takımı Gölcükspor ligin 8.haftasında Karacabey Belediyespor A.Ş.’ye konuk oldu. Gölcükspor bu maçtan 4-0 mağlup ayrıldı.

Maçta temsilcimizden hiçbir oyuncu ne sarı ne de kırmızı kart görmezken rakip takımda iki futbolcu sarı kart gördü. İki takımda üç futbolcu değişiklik hakkını kullandı. Rakip takım golleri 47, 63,68 ve 90+2.dakikalarda buldu.

Gölcükspor bu maç sonrası düşme hattının bir üst sırası olan 15.sıraya kadar geriledi. Temsilcimiz Gölcükspor ligin 9.haftasında Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek.

14 Eki 2019 - 11:24 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.