Gölcük'teki Büyük Organizasyona Sayılı Günler Kaldı

Artvin ili ve ilçeleri Gölcük Derneği Kocaeli Livaneliler Derneği Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle 23-24-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Kafkasya Yaz Şenliklerinde tam bir coşku ve müzik şöleni yaşanacak.

ÜNLÜ SANATÇILAR VE FOLKLOR EKİBİ SAHNE ALACAK

64 kişiden oluşan ve büyük beğeni toplayacak olan Gürcü Folklor Ekibi 23 Ağustos akşamı şenlik kapsamında sahne alacak. Ülke genelinde tanınan ünlü sanatçılar Grup İMERA Grup Yirmi 7 Afak Meydanlı ve Vira Cemalde en güzel şarkılarını Gölcük Şevketiyedeki şenliklere katılanlar için söyleyecek. Ayrıca açılacak çeşitli stantlarda şenliklere ayrı bir renk katacak.

BU BÜYÜK ORGANİZASYONA DAVE

Şenliklerin Kocaeli genelinde çok büyük ilgi çekmesi beklenirken Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezerde tüm Kocaeli halkını bu büyük organizasyona davet etti ve Şevketiye Köyümüzde birlik beraberlik içerisinde örnek bir şenliğin yaşanacağına inanıyorum. Herkesi bekliyoruz dedi.

19 Ağu 2019 - 14:07 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.