Gökhan Meral Yıllar Sonra Eve Döndü!

Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları sürüyor.

Yeşil Siyahlıların alt yapısında yetişen önce Keçiörengücü ardından Samsunspor ile 2. Lig şampiyonlukları yaşayan Gökhan Meral, kendisini Kocaelisporlu yapan sözleşmeye imza imzaladı.

Futbolculuk kariyerine Kağıtspor’da başladı. Tecrübeli futbolcu Gökhan Meral, 2008-2011 yılları arasında Kocaelispor forması giydi. Ardından sırası ile Körfez Futbol Kulübü, Orduspor, Tokatspor, Adanaspor, Pendikspor takımlarının ardından Keçiören ve Samsunspor formaları ile 2. Lig şampiyonlukları yaşayan 1991 doğumlu futbolcunun 1. Lig’de 34 ve 2. Lig’de de 255 maçta toplam 15 golü bulunuyor. Gökhan, üst üste üçüncü şampiyonluğunu Kocaelispor’da yaşamak istiyor.

10 Ağu 2020 - 10:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.