Gebze-Silvan Proje İşbirliği

Gebze Belediyesi ve Silvan Belediyesi arasında Silvan’a yapılacak olan projelere katkı sağlanması amacıyla hazırlanan protokole Gebze Belediye Başkanı...

Gebze Belediyesi ve Silvan Belediyesi arasında Silvan’a yapılacak olan projelere katkı sağlanması amacıyla hazırlanan protokole Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik imza attı. Silvan’da vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi tarafından masa tenisi ve spor malzemeleri hediye edilen Kazım Karabekir İlkokulu öğrencilerini de ziyaret ederek masa tenisi oynadı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker imzayı attı. İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır’ın Silvan İlçe belediyesine danışman olarak görevlendirilen ve belediyecilik deneyimlerini bölgeye kazandırmak amacıyla geçtiğimiz günlerde Silvan’a giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, proje çizimleri Gebze Belediyesi tarafından yapılan dev projeler için protokol imzaladı. Gebze Belediyesi ve Silvan Belediyesi arasında Silvan’a yapılacak olan projelere katkı sağlanması amacıyla Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik protokol imzaladı. Belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve teknik ekibi ile birlikte Silvan’a giden Başkan Köşker Silvan’a yapılacak olan projeleri Silvan Kaymakamı Adem Çelik ve DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ ile birlikte değerlendirdi. Daha sonra iki belediye arasında yapılacak olan projelere katkı sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

ÇOCUKLARLA MASA TENİSİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Silvan Kaymakamı Adem Çelik ve beraberindeki heyet imza töreninin ardından Silvan’ı gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Silvanlılar tarafından oldukça sıcak karşılanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçeye yapılacak projelere ilişkin vatandaşlarla sohbet etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Silvan Kaymakamı Adem Çelik’in bir sonraki durağı Gebze Belediyesitarafından masa tenisi ve spor malzemeleri hediye edilen Kazım Karabekir İlkokulu oldu. Çocuklarla sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, öğrencilerle masa tenisi oynamayı ihmal etmedi.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker son olarak Silvan’ın tüm mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarları dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebzeli hemşerilerimizin sizlere selamını getirdim. Terörden dolayı belediye hizmetlerini alamaz noktaya gelen Silvan’a, kardeş Gebze’den deneyimlerimizi aktarmak üzere geldik. Sizlerin desteği, değerli kaymakamımızın yönetiminde bizlerin de katkılarıyla Silvan hak ettiği hizmetleri ve projeleri alacaktır” dedi.

22 Şub 2017 - 08:43 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.