Gebze'den Somali'ye kardeş şehir

Gebze Belediyesi’nin mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı.Başkan Köşker’in yönettiği ve bir çok konunun konuşulduğu toplantıda So...

Gebze Belediyesi’nin mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı.Başkan Köşker’in yönettiği ve bir çok konunun konuşulduğu toplantıda Somali'nin Garowe Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulması oybirliğiyle karara bağlandı. Gebze Belediyesi’nin mayıs ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Başkan Köşker’in yönetimiyle yapıldı. Gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildiği mayıs meclisin ilk oturumunda ayrıca; Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği asil üyeliklerine Ergün Kahraman ve Şamil Yalçın seçildi.

Belediye ile Somali'nin Garowe Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulmasına ilişkin Yazı İşleri Müdürlüğü talebinin de oy birliğiyle kabul edildiği meclis toplantısının ikinci oturumu 7 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak.

05 May 2014 - 14:23 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.