Gebze Kültür Merkezi'nde Etkinlikler Devam Ediyor

Gebze Belediyesi Kültür-sanat etkinlikleri Gebzelilerin yoğun ilgisiyle hız kesmeden devam ediyor. Gebzeli tiyatro severleri GKM’de bir araya getiren...

Gebze Belediyesi Kültür-sanat etkinlikleri Gebzelilerin yoğun ilgisiyle hız kesmeden devam ediyor. Gebzeli tiyatro severleri GKM’de bir araya getiren “Bir Kadını Öldürmek” isimli tiyatro gösterisi izleyiciden tam not aldı. İyi eğitimli ve çocuk sahibi bir kadının 10 yıllık evlilikten sonra kocasının baskılarıyla ve bencil yaklaşımıyla nasıl yalnızlaştığını, nasıl sona yaklaştığının anlatıldığı tiyatro gösterisi izleyiciye toplumsal mesajlar verdi. Gösterinin sonunda oyuncular izleyici tarafından uzun süre alkışlandı. Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri şubat ayında Mustafa Ağırman’ın “Peygamberimizin hayatı” konulu konferansıyla devam edecek. 2 Şubat Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan konferansa tüm Gebzeliler davetli.

30 Oca 2020 - 15:47 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.