Gebze'de kumar baskını

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gebze ilçesinde faaliyet gösteren bir işletme içerisinde sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı ihbarı üzerine baskın yaptı.

Gebze ilçesinde faaliyet gösteren bir işletme içerisinde sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden yapılan uygulamada; i ş yerinde bulunan 9 şahıs hakkında, Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe, maske takma zorunluluğunu ihlal ve sokağa çıkma yasaklarını ihlal ettikleri için idari para cezası uygulandı. Ayrıca içeride bulunan 9 şahıs hakkında, Kumar Oynamaktan idari para cezası kesilmesi için gerekli tutanaklar düzenlendi. Kumar oynattığı tespit edilen 1 şahsa ise, Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlamaktan adli işlem yapıldı.

25 Oca 2021 - 09:56 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.