Futbolcuların Yüzleri Gülüyor

Yeni sezon hazırlıklarına Brunga Tesisleri’nde devam eden Kocaelispor’da futbolcuların ve teknik heyetin yüzünün gülmesi, lig öncesinde umutları artırıyor.

MORALLER YÜKSEK

Ligin başlamasına az bir süre kala temsilcimiz Kocaelispor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Brunga Tesisleri’nde yeni sezona hazırlanan Yeşil-Siyahlılarda teknik heyet ve futbolcuların moralli olmaları dikkat çekiyor. Önceki akşam yapılan antrenmanı iki sahada gerçekleştiren Yeşil-Siyahlılar, lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Önceki akşam gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde çabukluk ve dayanıklılık çalışması yapan Kocaelisporlu futbolcular, daha sonra ise büyük sahaya geçerek taktik çalışması gerçekleştirdi. Futbolcuların oldukça istekli olmaları yüzleri güldürdü. Temsilcimiz bugün ve yarın da tek idman yapacak. Salı günü Sakaryaspor ile hazırlık maçı oynayacak.

17 Ağu 2019 - 16:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.