Fransız Polisi Engelli Göstericiyi Gözaltına Aldı

Fransa'da polis, ülke genelinde devam eden sarı yelekliler protestoları sırasında engelli bir göstericiyi gözaltına aldı.

Fransa'da 17 Kasım'da akaryakıt fiyatlarındaki zammı protesto etmek üzere başlayan ve sonrasında Belçika ve Hollanda'ya da sıçrayan "sarı yelekliler" eylemleri sürerken, Fransız polisi engelli bir eylemciyi gözaltına aldı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, polisin engelli göstericiyi sandalyesinden düşürmeye çalışması büyük tepki topladı. Fransa'da "sarı yelekliler" eylemleri sırasında protestocular giyim mağazasını yağmaladı. Fransa başkenti Paris'te Cumartesi günü 1,500'ün üzerinde eylemcinin katıldığı gösteriler devam ederken, sosyal medyada yer alan görüntülerde eylemcilerin Paris'e bir giyim mağazasını yağmaladığı görüldü.

10 Ara 2018 - 11:21 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.