Fönünü beğenmeyince berberi ve arkadaşını bıçakladı!

Berberde yaptırdığı tıraşı beğenmeyince, tartıştığı berber kalfasını ve arkadaşını bıçakladı.

Fönünü beğenmeyince berberi ve arkadaşını bıçakladı!
Fönünü beğenmeyince berberi ve arkadaşını bıçakladı!
Haber albümü için resme tıklayın

Akşam saatlerinde Körfez Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanındaki berberde , traş olmaya giden şahıs, Tıraş sonrasında saçının fönünü beğenmeyerek,, berber Hakan K.'ya ve ikinci fönü çeken berber kalfası Ramazan M.'ye (21) tepki gösterdi.

İkinci kez çekilen fönü de beğenmeyen şahıs, küfür edip dükkandan çıktı. Pasaj içinde küfür etmeye devam eden şahsı berber Ramazan M. ve esnaf arkadaşı Oğuzhan Ç. (17), küfür etmemesi için uyardı. Tartışmanın büyümesi üzerine bıçağını çeken şahıs, Ramazan M.’yi belinden, Oğuzhan Ç.’yi ise ellerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören pasajdaki diğer esnaflar şahsın peşinden bir süre koşsa da yakalayıp, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Saldırganın 2 kişiyi bıçakladıktan sonra kaçma anı ise pasajdaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ramazan Mutlu

Berber Oğuz Çiftçi

29 Ara 2020 - 10:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.