Feridun Kunak’tan Gebze’de sağlık semineri

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Feridun Kunak Kış Hastalıkları ve Korunma Yolları konulu semineriyle Gebzelilerle bir araya geldi.

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Feridun Kunak “Kış Hastalıkları ve Korunma Yolları” konulu semineriyle Gebzelilerle bir araya geldi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Gebzeliler büyük ilgi ve katılım gösterdi. Dr. Feridun Kunak “Kış Hastalıkları ve Korunma Yolları” konulu sağlık seminerine başlamadan önce kendilerine bu imkanı verdiği için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

KENDİMİZİ DOĞAL İLAÇLARLA İYİLEŞTİRELİM

Dr. Feridun Kunak konuşmasına Türkiye’de doktora ve ilaca kolay erişebilinmesine değinerek başladı. Kunak, “İnanın bu imkan bir çok ülkede yok. Bizlerde de çok fazla ilaç tüketme hastalığı var. İlaçların aslında bir zehir olduğunu unutmayın. Bir yeri düzeltirken başka bir yerde hasar oluşturur. Bu sebeple doğal ilaçlar kullanmaya, onlarlar iyileşmeye çalışmalıyız. Bedenimizin iyileştirme gücünü unutmamalıyız. Bedenimizin bu iyileştirme gücünü de biz bozuyoruz maalesef” dedi.

120 HASTAYI MUAYENE ETTİ

Dr. Feridun Kunak programın sonunda kendi televizyon programından verdiği telefon numaralarından randevu alan 120 hastayı ücretsiz muayene etti, önerilerde bulundu. Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri 25 Aralık Salı günü Merve Gülcemal’in “Ailede Çocuğun Manevi eğitimi” konulu konferansı ile devam edecek. Saat 19:00’da başlayacak olan program tüm Gebzeliler davetli.

19 Ara 2018 - 10:47 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.