Farabi Çalışanları Sertifikalarına Kavuştu

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarılı bir şekilde düzenlendi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarılı bir şekilde düzenlendi. Düzenlenen sertifika programına başta Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Şenol ERGÜNEY olmak üzere; Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Mürsel DURMAZ, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal VARLIKLI, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU, Darıca Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Eray ÜNALDI, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ ve tüm hastane yönetim ekibi de katılım gösterdiler. Programın yürütülmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Op.Dr.Şenol Ergüney, tüm kursiyerlere sertifika programında edinmiş oldukları bilgi ve becerilerin görevlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamasını temenni ettiğini ve bundan sonraki çalışma hayatlarında başarı dileklerinde bulundu. Düzenlenen program sertifikaların kursiyerlere dağıtımı ve hatıra fotoğraf çekimi ile sonra son buldu.

23 Ara 2018 - 12:43 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.