Erzurumlular Herfene Gecesi’nde Buluştu

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde bu kez Horasan ilçesi tarafından düzenlenen Herfene Gecesi, Derince ve çevre bölgelerde yaşayan Erzurumluların katılımı ile gerçekleşti.

Horasan İlçesi Düzenledi

Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen Herfene geceleri ilçe programları ile devam ediyor. Dernek Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde bu kez Horasan ilçesi mensupları tarafından düzenlenen Herfene Gecesi programına başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile Erzurumlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Aygün’den Mesajlar

Herfene Gecesi’nde açılış konuşmasını yapan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, programa olan katılımlarından dolayı Başkan Aygün ve konuklarına teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuşmasında “Bölgesel kültürümüzü yaşatıp, geleneklerimize sahip çıkmamız çok önemli” diyerek programda emeği olanları kutladı. Katılım son derece yoğun olduğu Herfene Gecesi, yöresel ikramların ardından Ozanlar Taner Öztürkoğlu, Nejdet Kuyumcu ve Aşık Emrah Cevheri’nin sahne alması ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

15 Ara 2019 - 10:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.