Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz turuna Trabzon’la devam etti. Erdoğan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaretinde önemli açıklamalar y...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karadeniz turuna Trabzon’la devam etti. Erdoğan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı. Gündeminde bir Alman dergisine verdiği röportajda "Türkiye"de can ve mal güvenliği yok" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu için "Rabiayı öğrenmesini öneriyorum" ifadesini kullandı.

09 Ağu 2017 - 12:26 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.