Erbakan Kocaeli'ye Geliyor

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı, genel başkan Dr. Fatih ERBAKAN’ ı ağırlamaya hazırlanıyor.

25 mayıs 2019 cumartesi günü partinin genel başkanı, KOCAELİ teşkilatının düzenlediği iftar programına katılacak. Genel başkanın geleceği gün belli olduktan sonra, il başkanı Mehmet ARAS olağanüstü gündem ile partisinin il başkanlık divanı, il yönetim kurulu ve ilçe başkanları ile ayrı ayrı toplantı yaparak iftar programını için gereken hazırlıklar hakkında istişareler yaptı.

Yapılan toplantılarda konuşan Mehmet ARAS şunları söyledi;

“Tüm kamuoyu çok iyi bilmektedir ki, artık iktidar gemisi su almaktadır. Geminin suyunu boşaltmak için harcanan çabalarda nafiledir. Eninde sonunda bu işin sonu yeni bir iktidardır. Ve bu yeni iktidarda, yeniden refah iktidarıdır. Genel başkanımız, ülkemizin neresine gitse yer yerinden oynuyor. Millet bu genç lideri bağrına basıyor. Bu sevgi Dr. Fatih ERBAKAN’ ı cumhurbaşkanı yapacak, böylelikle ülke tarihin en genç cumhurbaşkanı ERBAKAN olacaktır.”


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.