En İyi Fotoğraflar Ödüllendirildi

Kocaeli’nin doğal, tarihi, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek; kentimizin tanıtılmasını sağlamak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli 9. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının ödül töreni Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Törene Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli Amatör Spor Kulübeleri Federasyon Başkanı Murat Aydin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun açılış konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “ Değerli katılımcılar, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği 9. Fotoğraf yarışmasının ödül törenin de sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kocaeli, Türkiye’nin önemli bir şehri; doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri oldukça fazla olan bir ilimizdir. Bu özellikleriyle önümüzdeki süreçte turizmden daha fazla pay alabilmesi adına yaptığı ve yapmakta olduğu önemli çalışmalar var. Bu fotoğraf yarışmasını da kentimizin özelliklerini, tarihi zenginliklerini kayıt altına almak ve onları bölgenin tanıtılmasına fırsat veren önemli organizasyon olarak görüyorum. Fotoğraf yarışması da bu yönüyle Kocaeli’nin var olan özelliklerini ortaya çıkarmak ve bunları Kocaeli’de Türkiye’de ve dünyada paylaşmak adına önemli katkılar sunuyor. Böylesine önemli Kocaeli için önümüzdeki süreçte artı değerler katacak olan bu fotoğraf yarışmasının düzenlenmesinde emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ diyen Sayın Valimiz, yarışmanın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte yarışmada dereceye giren sanatçıları tebrik ederek, ödüllerini vermelerinin ardından yarışmada dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezdiler.

15 Ara 2018 - 17:54 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.