Emniyetten tutuklama kararı

Meydana gelen hırsızlık olayını şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce izmitte meydana gelen “Evden Hırsızlık” ve “İs Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olaylarında toplamda 16.000 TL değerinde ziynet eşyası ve paranın çalınması olayının aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda; Meydana gelen olayı S.K. (20 adet suç kaydı var.), Y.A. (36 adet suç kaydı var.) ve S.M. (30 adet suç kaydı var.) isimli şüpheli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Şüpheli şahıslar,3 mart günü ilimiz Kartepe ilçesinde yapılan operasyonda yakalandı. Şüpheli şahıslar, Emniyet Müdürlüğünce yapılan işlemler tamamlandıktan sonra sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor.

05 Mar 2021 - 09:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.