Emniyet Ekipleri İle Basın Birada

İl Emniyet Müdürlüğü düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, şube müdürleri, birim amirleri ,Basın mensupları, Kocaeli Tv Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Karademir ve polis memurları katılım gösterdi.

Kahvaltının ardından konuşan Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, “Yerel basınla ilişkilerimiz hep iyi olmuştur. Kocaeli’de gündemi oluşturan basındır. Bizde yanımızda basının gücünü hissediyoruz. Bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bizde elimizden geldiğince sizlere destek vermeye hazırız. Bize bazı kurumlara öncelik verdiğimiz söylenemez. Biz tüm basın mensuplarına eşit mesafedeyiz. Sizler yaşanan olayların halka hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlıyorsunuz ve bu açıdan bizlere yardımcı oluyorsunuz” ifadelerini kullandı. Kimi zaman büyük çapta gerçekleştirilen operasyonlara basın mensuplarının da alınıp alınamayacağı sorusunun sorulması üzerine Yıkılmaz, “Hepinizi operasyonlara almak zor ancak adli mercilerle görüşerek, sizlerin can güvenliğini de tehlikeye atmadan bunu düşünebiliriz. Daha önceki yıllarda bunun gibi çalışmalarımız da olmuştu” diye konuştu. Emniyette personel açığının olup olmadığı sorusu sonrası cevap veren Yıkılmaz, “15 Temmuz’dan önceki sayımıza bile ulaşamadık diyebiliriz. Şuanda tabi ki personel açığımız bulunuyor. Ancak Sayın Valimizle görüştük ve İçişleri Bakanlığı’na gerekli başvurular yapıldı ve sonuç bekliyoruz. Yapacak bir şeyimiz yok. Personel açığı kapatılana kadar fazla mesai yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Son olarak Kuruçeşme Karakolu ile ilgili konuşan Yıkılmaz, “Kuruçeşme Karakolu’muz daha önce yerinden taşınacaktı. Sonra oradaki eksikliklerin giderilebileceği ve aynı yerinde kalması kararı alındı. Ayrıca Devriye Amirliği birimimizi de oraya dahil ettik. Eksiklikler tamamlandıktan sonra orada da hizmetimiz devam edecektir” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

29 Kas 2018 - 15:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.