Emekli Maaşını Çekmek İçin Bankaya Gitti, Şok Oldu!

Gölcük'te 88 yaşındaki Osman S., emekli maaşı ve bayram ikramiyesini çekmeye gittiğinde, parasının 4 gün önce çekildiğini öğrenince şok yaşadı.

Alınan bilgilere göre, Gölcük'te yaşayan Osman S. geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda yatan ikramiyesini ve emekli maaşını çekmek için bankaya gitti. Bankada hesabında bulunan 3 bin TL'ti çekmek istediğini söyledi. Gişe görevlisi ise hesabında para olmadığını söyleyince, Osman S. büyük bir şok yaşadı. Osman S.'nin tekrar kontrol edilmesinin ricası üzerine gişe görevlisi hesap hareketlerini kontrol ettikten sonra yatan paranın 15 Ağustos'ta bir bankamatikten çekildiğini öğrendiler.

Bu durumun üzerine Osman S. dolandırıldığını iddia edip olayı hemen polis ekiplerine bildirdi. Bankaya gelen polis ekiplerine olayı anlatan Osman S., banka kartını daha önce kimseye vermediğini ve hesabındaki parayı da kendisinin çekmediğini söyleyerek şikayetçi olmak istediğini belirtti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

19 Ağu 2019 - 12:04 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.