Eğitimde Gençlerin En Büyük Destekçisi; Darıca Belediyesi

Bıyık: ‘Başarıyı her zaman destekleyeceğiz’ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi’nin ücretsiz üniversite hazırlık kurslarından faydalanarak sınavda yüksek derece elde eden başarılı öğrencileri ağırladı. Eğitimi önemseyen ve her fırsatta destek veren Başkan Bıyık, öğrencileri tebrik ederek her zaman yanlarında olacağını söyledi.

Darıca Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor. Darıca Belediyesi bünyesinde hizmet veren Akademi Lise ve Bilgievleri, başarılarını arttırarak hizmetlerine devam ediyor. Düzenlediği ücretsiz hazırlık kurslarıyla öğrencilerin ve ailelerin yanında olan Darıca Belediyesi, birçok gencin hayalini gerçekleştirmesine katkı sunuyor.

DARICA’NIN GURURU OLDULAR

Darıca Belediyesi’nin ücretsiz üniversite hazırlık kursundan faydalanan birçok öğrenci önemli puanlar alarak büyük bir başarı elde ettiler. Hazırlık kursu öğrencilerinden Beyzanur Tuylu sayısal puan türünde Türkiye 544.’sü, Fatih Efe Bilgen sayısal puan türünde Türkiye 1.286.’sı ve Abdulkadir Akbulut ise Türkiye 3.486’sı olarak büyük bir başarı elde ettiler. Bunun yanı sıra çok sayıda öğrencinin de mühendislik ve öğretmenlik gibi bölümleri kazanabilecek puanlar aldığı belirtildi.

BAŞKAN BIYIK BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Eğitimi önemsediğini belirten ve her zaman eğitime destek veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Darıca Belediyesi’nin ücretsiz üniversite hazırlık kurslarından faydalanarak sınavda yüksek derece elde eden başarılı öğrencileri ağırladı. Beyzanur Tuylu, Fatih Efe Bilgen ve Abdulkadir Akbulut’u makamında ağırlayan Başkan Muzaffer Bıyık, başarılarından dolayı tebrik ederek öğrencilere hediye verdi.

GENÇLERİN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Darıca Belediyesi’nin her zaman eğitime destek vereceğini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak eğitimin her zaman en büyük destekçisi olacağız. Hazırlık kursu öğrencilerimizin başarılı olması bizleri ayrıca mutlu etti. Belediye başkanı ve bir abileri olarak her zaman yanlarında olacağım. İnşallah önümüzdeki süreçte bu başarılı öğrencilerimize burs katkısı da vererek eğitim hayatları boyunca yanlarında olacağız. Eğitime ve gençlere desteğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

07 Ağu 2020 - 12:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.