DYO Kocaeli Fabrikasını Tanıttı

Kocaeli’de üretim yapan, Türkiye’nin en köklü ve yerli boya üreticisi DYO’nun üretim üssü Dilovası Fabrikası tanıtıldı.

Fabrika tanıtım toplantısına DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Mutlu Uysal ve çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantıda DYO’nun öncelikle doğa ve çevreyi korumaya yönelik çalışmaları vurgulandı.

“DÜNYA MARKASI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”


DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Mutlu Uysal, “Bizim 3 tesisimiz var. Çin’de, Rusya’da ve Türkiye’de üretim yapıyoruz. Bu fabrika Şahabettin Bilgisu Çevre ödüllerini kazandı. DYO boya olarak 1954’ ten beri faaliyet gösteriyoruz. Burada dekoratif boya üretimi yapılıyor. İzmir’deki fabrikamızda da sanayi boyaları üretiliyor. Biz bu kadar sektöre hizmet veren tek fabrikayız. Bu alandaki tek yerli ve milli fabrikayız. Bu sene 65’nci yılımızı kutluyoruz. 40 ülkeye ihracat yapıyoruz. Ciromuzun yüzde 6-7’si oranında ihracat yapıyoruz. Dünya markası olmak için uğraşıyoruz. Özellikle savunma sanayisinde güçlü adımlar atılıyor” dedi.

“KALİTE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”


DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Mutlu Uysal’ın ardından söz alan DYO Fabrikası Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer, “Biz Yaşar Holding kuruluşuyuz. Amacımız yaşam alanlarını korumak ve güzelleştirmek. Birçok markamız var. Hepsi Türkiye’ye uzun yıllardır hizmet eden markalar. DYO Türkiye’nin gururu. DYO’nun açılışı Durmuş Yaşar ve Oğulları’dır. İlk boya markası olarak faaliyete geçiyor. Bizim en önemli farkımız tüm sektörlerde üretim yapmamızdır. 15 bin satış noktamız var. Şu anda 190 bin metre kare üretim alanımız 1100 çalışanımız var. Kalite bizim için çok önemli. Birçok ödülümüz var. Boya sektörünün ilk AR-GE Merkezini kurduk. Biz ciromuzun yüzde 2 buçuğunu AR-GE’ye yatırıyoruz” şeklide konuştu.

03 Ara 2019 - 12:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.