DOĞAN İZGAZ SORUNLARININ %80'İNİ ÇÖZDÜ

DOĞAN: İZGAZ SORUNLARIN %80’İNİ ÇÖZDÜ İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, mahalle incelemelerinden arda kalan zamanlarda çeşitli kurum ve kuruluşl...

DOĞAN: İZGAZ SORUNLARIN %80’İNİ ÇÖZDÜ

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan, mahalle incelemelerinden arda kalan zamanlarda çeşitli kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Kurum yöneticilerine yapılan ziyaretlerin sorunların birebir aktarımı konusunda son derece faydalı olduğunu söyleyen Doğan son olarak İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl sert bir şekilde İZGAZ’ı eleştiren Başkan Doğan “eleştirilerimiz dikkate alındı. İzmit genelindeki sorunlar %80 oranında çözüldü. Duyarlılıklarından ötürü kurum yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

“Öncelikle misafirperverliklerinden ötürü İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan’a çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine başlayan Başkan Doğan İZGAZ’ın son bir yıl içinde büyük bir hamle yaptığını vurguladı. Geçen yıl bir takım eleştiriler yönelttiği İZGAZ’ın bu eleştirileri dikkate aldığını ifade eden Doğan “ Geçen yıl yaptıkları görüşmenin ardından İZGAZ halkın taleplerine karşı daha duyarlı oldu. Vatandaşımızı önemsediler ve İzmit Bölgesi’nde güzel yatırımlar yaptılar. Genel Müdür Gilles Guegan ve ekibi büyük bir gayret içinde oldu. Tüm ekip çok çalıştı. Ama güzel işlere imza attılar” dedi.

İZGAZ’I ÖRNEK ALSINLAR

“Geçen yıl sitem ettik, bu yıl teşekkür ediyoruz” diyen Başkan Doğan görüldüğü gibi kimseyle kişisel bir hesabımız yok. Vatandaşa hizmet edeni takdir eder, vatandaşa sorun yaratanı eleştiririz. Bu bizim halka karşı görevimiz diyerek kurumların çalışmalarını yakından takip edeceklerini söyledi. İZGAZ’ın halka karşı duyarlılığının arttığına dikkat çeken Doğan “Karadenizliler Mahallesi’nde ki kanserli hastamıza taleplerimiz sonunda bazı riskleri alarak cevap verdiler. Ödeme ve kurulum konularında sorunlar büyük ölçüde giderildi. Bunlar bakıldığında küçük adımlar gibi görünebilir ancak son derece önemli şeyler. İZGAZ’ın göstermiş olduğu hasiyet özelleşen diğer kurumlara örnek olmalıdır. İZGAZ’la olan işbirliğimiz devam edecek” dedi.

Başkan Doğan İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan’a İZMEK kurslarında yapılan bir tepsi ve pişmaniye hediye etti.

25 Oca 2013 - 12:31 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.