DİYARBAKIR'DA TARİHİ GEÇMİŞ 12 TON TAVUK ETİ İMHA EDİLDİ

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine baskın düzenlediği soğuk hava deposunda 12 ton son kullanım tarihi geçmiş ta...

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine baskın düzenlediği soğuk hava deposunda 12 ton son kullanım tarihi geçmiş tavuk etini imha etti.
iyarbakır Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Mardin yolu üzerinde bulunan Buğday Pazarı içerisinde faaliyet yapan soğuk hava deposunda yapılan incelemede son kullanım tarihi geçmiş yaklaşık 12 ton tavuk eti ele geçirildi.Gelen ihbarı değerlendirdiklerini belirten Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü amirlerinden Eyüp Çokça, halk sağlığını tehdit eden ürünleri saptamak ve yok etmek için çalışmalarını devam ettiklerini söyledi.Özellikle halkın yoğun olarak alışveriş yaptığı yerlerde denetimlerini arttırdığı dile getiren Çokça, “Bir ihbar üzerine zabıtalarımız alana gelmişler ve hoş olmayan bir durumla karşılaşmışlar.Zabıta ekiplerimiz ve temizlik müdürlüğümüz ile birlikte tarihi geçmiş ürünleri sıkıştırma araçlarına yükleyip, ardında imha alanına götürdüler.Bu çerçevede denetimlerimiz sıklaşacak ve bu tür ürünlerin halkın sağlığını tehdit etmesine müsamaha gösterilmeyecek.El konulan ürünler Bağlar Belediyesi çöp kamyonlarına yüklenerek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çöp silosunda imha edildi” dedi.
Çokça, halkı etiketi olmayan, açıkta satılan et ve et ürünlerini almamaları konusunda uyardı.

15 May 2013 - 10:47 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.