Diyabet Haftası Etkinliklerinde Farkındalık Yaratılacak

14 - 21 Kasım Diyabet Farkındalık Haftası etkinlikleri için Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen proje kapsamında İzmit Otogarı’na şeker ölçüm standı kurulacak.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 14 – 21 Kasım Diyabet Farkındalık Haftası için önemli etkinlikler gerçekleştiriyor. Toplumun çoğunda görülebilen ve önemli bir patolojik rahatsızlık olan diyabete dair farkındalık yaratılması gerekiyor. Toplumun doğru ve zamanında bilgilendirilmesi için çalışmalarına devam eden Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü bu yıl 14 -21 Kasım Diyabet Farkındalık Haftası için de önemli farkındalık çalışmaları yapıyor.

İlk olarak 14 Kasım’da Kocaeli Şehir Terminali’nde Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulacak stantta şeker ölçümü yapılacak. Aynı zamanda standta yer alan broşürlerle vatandaşlar bilinçlendirilecek. Diyabet Haftası kapsamında 16 Kasım günü ise Körfez sahilinde Körfez Belediyesi’nin de katkılarıyla Diyabet Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirilecek.

12 Kas 2019 - 14:54 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.