DİKKAT..KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

kar yağışının ardından gelen yağmurlu hava Marmara’yı etkisi altına aldığı gibi Kocaeli’de de görülmeye devam ediyor. Yurdun birçok kesiminde etkisini...

kar yağışının ardından gelen yağmurlu hava Marmara’yı etkisi altına aldığı gibi Kocaeli’de de görülmeye devam ediyor. Yurdun birçok kesiminde etkisini hızla arttıran yağmurlu hava bu hafta da etkisini sürdürecek.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre Kocaeli’de bu hafta sağanak halinde yağacak yağmur şehri etkisi altına alacak.
Yetkililerin sağanak yağış uyarısı sonrası önlemler arttırıldı. Uyarıda haftanın başında parçalı bulutlu olacak havanın haftanın sonuna doğru sağanak yağışa bırakacağı bekleniyorTahminlere göre Pazartesi en düşük sıcaklıkların 2 derece iken en yüksek sıcaklıkların 11 derece olacağı tahmin ediliyor.Hafta içinde yağacak olan sağanak yağışın ardından ise Haftanın son iş gününde havanın çok bulutlu en düşük sıcaklıklarının da 5 derece olması bekleniyor.

Yetkililer yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, başta sürücüler olmak üzere ilgilileri
dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarıyor.

13 Oca 2013 - 15:51 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.