Dijital Envanter Projesi Sanayide Ezber Bozacak

İmes OSB Dilovası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay Kocaeli TV canlı yayınında Hakan Katırcı’nın konuğu oldu. Küçükay İMES OSB’nin dijital envanter gibi önemli vizyon projelerinin yanı sıra salgın sürecindeki ekonomik verileri ve sonuçları da değerlendirdi.

İmes OSB Dilovası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay Kocaeli TV canlı yayınında Hakan Katırcı’nın konuğu oldu. Küçükay İMES OSB’nin dijital envanter gibi önemli projelerinin yanı sıra salgın sürecindeki ekonomik verileri ve sonuçları da değerlendirdi.

İMES OSB Dilovası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay Kocaeli TV canlı yayınında Hakan Katırcı’nın sorularını yanıtladı. Küçükay ilk olarak geçtiğimiz günlerde OSB’de bir fabrikada meydana gelen yangınla ile detayları paylaştı. Can kaybının olmadığı maddi hasarla atlatıldığını söyleyen Küçükay yangını söndürme çalışmaları nedeniyle Büyükşehir, Dilovası ve Gebze Belediyesi’nin itfaiye personelinin yanı sıra çevre OSB’lerin yangın söndürme ekiplerine teşekkür etti.

Küçükay daha sonra İMES OSB ile ilgili önemli paylaşımlarda bulunurken Dijital Envarter Projesi hakkında detaylı anlatımlarda bulundu. Bu projenin önemine değinen Küçükay çağdaş ve çağın ötesinde bir sanayi anlayışı üzerinde çalıştıklarını hedeflerinin bu yönde olduğunu söyledi.

İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Meslek Liseleri, Üniversite ve Sanayi iş birliğine değindi. Küçükay İleri Uygulamalı Mühendislik Mükemmelliyetçilik Merkezi hakkında konuştu.

Küçükay son olarak geleceğe yönelik duygu ve düşüncelerini paylaşarak olumlu mesajlar verdi.

23 Haz 2020 - 15:46 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.