Derince’de Yeni Yollar Kullanıma Açıldı

Yerleşim alanlarının gelişerek her geçen gün büyüdüğü Derince’de ham halde bulunan imar yolları Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak kullanıma uygun hale getiriliyor.

Son Çalışmalar Çınarlı ve Fatih Sultan Mahallesi’nde

Vatandaşlardan gelen talepleri hızla çözüme kavuşturan Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yoğun çalışmalara imza atıyor. Asfalt yama, kaldırım, parke yol tamirleri, yeşil alan ve parkların aydınlatma onarım ve bakımını düzenli olarak yapan ekipler ilçe sınırları içerisinde bulunan kadastro yollarını da açarak kullanıma uygun hale getiriyor. Bu kapsamda ilçedeki son çalışma Çınarlı ve Fatih Sultan mahallelerinde gerçekleşti.

Derince’de 4 Bin 650 Metre Yeni Yol Açıldı

Derince’de yerleşim alanlarının gelişmesiyle birlikte bu dönem içerisinde ham halde bulunan yaklaşık 4 bin 650 metre kadastro yolu açılarak kullanıma uygun hale getirildi. Ayrıca Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kötü hava koşulları ve benzeri nedenlerle bozulan yolları tesfiye edilip düzeltiyor. Bozulan yollar ve arazilerin sürekli kontrol edildiği Derince’de belediye ekipleri tesfiye çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.

23 Oca 2020 - 12:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.