Derince’de Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor

Derince Belediyesi’nin koronavirüse karşı ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliği devam ediyor. Ana caddelerin köpüklü su ve özel içerikli dezenfektanlarla temizlendiği ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm noktalarda titiz bir çalışma var

Mahallelerde Periyodik Temizlik Koronavirüse karşı etkili çalışmaların yapıldığı Derince’de vatandaşların sağlığı ve huzuru için gerekli tüm önlemler titizlikle uygulanıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde ilk gün itibariyle sıkı bir çalışma programı uygulayan belediye ekipleri, gerek ilçedeki cadde ve sokaklar gerekse kamu binaları ve vatandaşların yoğunlukla kullandığı tüm alanları dezenfekte ediyor. Arazöz ile genel temizlik çalışması yapan Derince Belediyesi ekipleri Çınarlı, Çenedağ, Fatih Sultan, Sırrıpaşa, İbni Sina ve Mersincik mahallelerinde caddeleri önce köpüklü suyla yıkayıp ardından özel içerikli dezenfektanlarla temizledi. Derince Belediyesi’nin bu uygulaması periyodik olarak ilçedeki tüm mahallelerde devam ediyor. Parklar, Duraklar, Bankalar ve Hastane Kamusal ve sosyal alanlarda çok geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yürüten Derince Belediyesi ekipleri ayrıca Yenikent Mahallesi’nde 85 konteyneri yıkayarak dezenfekte etti. Sırrıpaşa Mahallesi’nde de ulv cihazları kullanarak dezenfekte çalışmaları yapan Derince Belediyesi ekipleri ilçedeki parkları da unutmadı. Yenikent ve İbni Sina mahallelerinde yer alan 18 parkı dezenfekte eden ekipler, ayrıca bu iki mahallede yer alan otobüs duraklarını da kapsamlı bir şekilde temizledi. Derince Belediyesi ekipleri ayrıca gün boyu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Derince Vergi Dairesi, ilçedeki banka binaları, toplu yaşam alanları, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, iş merkezleri, halk otobüsleri ve minibüslerini dezenfekte ederek çalışmalarını sürdürdü.

28 Mar 2020 - 11:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.