Derenin Kokusundan Şikayet Eden Zabıtaya Tepki

Gün geçmiyor ki kentimizde ilginç bir olay daha yaşanmasın. Kartepe ilçesinde bulunan Arslanbey mevkii Çuhane deresinden kötü kokular geldiğini iddia eden zabıta durumu Facebook üzerinden paylaştı. Bu paylaşımı okuyanlar ise “Zabıta değil misin sen denetle cezayı kes” şeklinde yorumlarla tepki gösterdi.

Derenin Kokusundan Şikayet Eden Zabıtaya Tepki
Derenin Kokusundan Şikayet Eden Zabıtaya Tepki
Haber albümü için resme tıklayın

Kartepe ilçesi Arslanbey mevkii Çuhane deresinden kötü kokular geldiğini iddia eden Başiskele Belediyesi’nde Zabıta olarak görev yapan Aşkın Doğan Facebook hesabından “Çuhane Deresi’nden her akşam koku geliyor. Allahını seven bir yetkili Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’ni bir denetlesin yeter da!” şeklinde paylaşımda bulundu.

Başiskele Belediyesi’nin duyarlı zabıtası Aşkın Doğan Kartepe yetki sınırları içerisinde yer alan Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’ni Çuhane Deresi’ndeki kokudan sorumlu tuttu.

Bu paylaşımı gören vatandaşlardan da tepki geldi. Bir vatandaş “Sen zapıta değilmisin sen denetle cezayi kes hayirli kandiller” şeklinde yorum yaptı

Bir vatandaşta “Abi bunu sen diyosan artik” şeklinde yorumda bulunarak durumu garip buldu.

Yaşanan ilginç olayın yanı sıra Başiskele Belediyesi’nin duyarlı zabıtası iletişime geçmeye çalıştığımızda herhangi bir geri dönüşte bulunmadı. Arslanbey OSB’nin Çuhane deresindeki koku ile ilgisinin olup olmadığı merak ediliyor.



08 Kas 2019 - 15:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.