DARICA ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da coşkuyla kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama törenine Darıca Kaymaka...

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da coşkuyla kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan kutlama törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkan Vekili Metin Söylemez, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk Bayrağı’nın çekilmesi ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören son bulurken, Darıca Kaymakamlığı’nda protokol üyelerinin tebrikleri kabulü ve verilen kokteyl ile etkinlikler sona erdi.

30 Ağu 2018 - 10:33 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.