Darıca Trafik Eğitim Parkı Tamamlanıyor

Darıca Belediyesi tarafından Sırasöğütler Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda çalışmalar son aşamaya gelirken, Trafik Eğitim Parkı’nın yeni yılın başlarında hizmete açılması planlanıyor.

Darıca Sırasöğütler Mahallesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve 6.000 m 2 alanda inşaası devam eden Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda, çocuklara Trafik Eğitimleri verilecek. Trafik eğitim binası, sürüş parkuru, bisiklet parkuru, yaya geçitleri, yaya üst geçitleri, sinyalize kavşak, kontrolsüz kavşak, dönel kavşak, hemzemin geçit, tünel, kasisli yol, otobüs durakları, alt geçit ve üst geçit gibi trafikte önem arz eden alanların bulunacağı Trafik Eğitim Parkı’nda çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ile cafeterya ve mescit gibi bölümler de proje kapsamında hizmete açılacak. Trafikteki kaza ve ihlalleri en aza indirmek adına çocukların trafik konusunda eğitimlerini sağlayacak olan projenin yeni yılın başlarında hizmete açılması planlanıyor.

06 Ara 2018 - 12:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.