Darıca'da Zabıta Ek Hizmet Binası Açıldı

Darıca Belediyesi tarafından yapılan Zabıta Müdürlüğü Ek Hizmet Binası açıldı. Yeni Mahalle’de açılan Zabıta Ek Hizmet Binası’nda Zabıta birimi ile ilgili her türlü işlem yapılabilecek.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı programda hizmete açılan Zabıta Müdürlüğü Ek Hizmet Binası ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Karabacak, bugüne kadar ilçede tek noktada hizmet veren Zabıta Müdürlüğü’nün açılan Ek Hizmet Binası ile birlikte iki farklı noktada vatandaşa hizmet vermeye başlayacağını ifade ederek, “vatandaşlarımız bugünden itibaren iki ayrı noktada Zabıta Müdürlüğümüzün hizmetlerinden yararlanabilecekler. Böylece hem vatandaşlarımız ihtiyaç halinde Zabıta birimimize daha kolay ulaşabilecek, hemde müdürlüğümüz çalışmalarını daha kolay yürütebilecek. İlçemize hayırlı olsun.” diyerek Zabıta personeli ile çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

11 Ara 2018 - 14:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.