Darıca Belediyesi’nden Tüp Bebek Semineri

Darıca Belediyesi, Özel Yüzyıl Hastanesi/Pendik iş birliği ile tüp bebek tedavisinde güncel yaklaşımlar konulu seminer düzenliyor. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek seminere katılan bir çifte ise çekilişle ücretsiz tüp bebek tedavisi verilecek.

Darıca Belediyesi, Özel Yüzyıl Hastanesi/Pendik iş birliği ile tüp bebek tedavisinde güncel yaklaşımlar konulu seminer düzenliyor. Op. Dr. Tufan Babayiğit tarafından verilecek seminerde tüp bebek tedavisi ve yeni gelişmeler ele alınacak. Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 16 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleşecek seminere katılımın yoğun olması bekleniyor. Katılımın ücretsiz olacağı seminerde ayrıca çekilişle bir kişi ücretsiz tüp bebek tedavisi kazanma hakkını elde edecek. Darıca Belediyesi yetkilileri de vatandaşları tüp bebek seminerine davet etti.

15 Oca 2020 - 10:54 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.