Darıca Belediyesi’nden Örnek Çalışma

Koronavirüs salgınına karşı “evde kal” çağrısına destek veren Darıca Belediyesi, vatandaşların evde kalmaları ve evde kaldıkları süre içerisinde aileleriyle eğlenceli vakit geçirebilmeleri için sosyal medya üzerinden örnek bir çalışmaya imza atarak yarışma ve çekiliş düzenledi. Canlı yayında 100 kişiye mangala ve 9 taş oyunu dağıtıldı

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı tedbirler her geçen gün artmaya devam ediyor. Vatandaşların kişisel OHAL ilan etmeleri çağrısı yapılırken özellikle de evde kalmaları yönünde uyarılar yapılıyor. Darıca Belediyesi de “evde kal” çağrısına destek vermek ve farkındalık oluşturmak adına sosyal medya üzerinden çekiliş düzenledi. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların evde kalmaları ve evde kaldıkları süre içerisinde aileleriyle eğlenceli vakit geçirebilmeleri için sosyal medya üzerinden örnek bir çalışmayla gerçekleşen yarışma ve çekilişe ilgi oldukça yoğun oldu.

KAZANANLARIN HEDİYELERİ DAĞITILDI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Byık’ın talimatıyla vatandaşların evde kaldıkları süre içerisinde güzel vakit geçirmelerine destek verilmesi amacıyla belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleşen çekilişe yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu yarışmanın çekilişi de yine sosyal medya üzerinden canlı olarak yapıldı ve kazananlar canlı yayında belirlendi. 50 kişiye mangala ve 50 kişiye de 9 taş oyunu olmak üzere toplam 100 talihliye ödülleri de hemen yarışmanın ardından dağıtıldı. Darıca Belediyesi ekipleri ödülleri vatandaşların evlerine kadar götürerek kapıdan teslim etti.

BIYIK: “SAĞLIĞINIZ İÇİN EVDE KALIN”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık salgının önlenmesi için herkesin evde kal çağrısına uyması ve destek vermesi gerektiğini ifade ederek “Devletimiz gerekli her türlü çalışmayı yapıyor. Bizler de Darıca Belediyesi olarak sizlerin sağlığı ve huzuru için gece gündüz görevimizin başındayız. Bu salgını hep birlikte durdurabiliriz. Hepimize görevler düştüğünü bilmeliyiz Siz değerli vatandaşlarımız da hem kendiniz hem de sevdikleriniz için lütfen evlerinizde kalın. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğimiz çekilişi de bu amaçla evde kalan vatandaşlarımıza destek vermek adına düzenledik. Bu tür etkinliklere farklı projelerle de devam edeceğiz” diye konuştu.

28 Mar 2020 - 14:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.